Ο ξεχωριστός χαρακτήρας κάθε σπιτιού καθορίζεται ασφαλώς και από την επιλογή χρωμάτων. Οι επιφάνειες των προφίλ μπορούν να διαμορφωθούν ξεχωριστά εσωτερικά και εξωτερικά για να ικανοποιήσουν τις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες. Ο ειδικός προμηθευτής σας θα χαρεί να σας ενημερώσει σχετικά.

Η χρωματική διαμόρφωση των συστημάτων για πόρτες και παράθυρα δε γνωρίζει περιορισμούς: από την κλασική επίστρωση σε σκόνη μέχρι τις ανοδιωμένες και αυτοκαθαριζόμενες επιφάνειες, οι επιλογές σας ως προς την αισθητική και την αφή είναι απεριόριστες.

Τα σύνθετα προφίλ διατίθενται και σε δύο χρώματα για να μπορέσετε να προσαρμόσετε την εσωτερική πλευρά στο χώρο σας αλλά και να προσδώσετε την αισθητική έμφαση που επιθυμείτε εξωτερικά.

Γιατί χρώμα

Οι ηλεκτροστατικές βαφές ξεκίνησαν στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Από τότε, τα χρώματα πούδρας έδωσαν μεγάλη ώθηση στη χρήση του αλουμινίου στις κτιριακές κατασκευές. Το αλουμίνιο, χάρη στο χρώμα, αποτελεί ένα από τα σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία ενός κτιρίου καθώς η πρώτη εμφάνιση και εντύπωση που προκαλεί ένα κτίριο καθορίζονται από την εξωτερική του μορφή.

Ο χρόνος ζωής του αλουμινίου και του κουφώματος εξαρτάται από:

• την ποιότητα του κράματος
• την προεργασία
• τις συνθήκες εφαρμογής της βαφής
• την ποιότητα του χρώματος.

Επιπλέον, το χρώμα κάνει το αλουμίνιο όμορφο αφού προσόψεις, πόρτες, παράθυρα χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα ενός κτιρίου ενώ παράλληλα καλύπτει δύο βασικές ανάγκες:

• Αισθητική αναβάθμιση
• Προστασία της φθοράς που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου.