Εγγύηση ποιότητας

Αποκτώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα της ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. δεν επιλέγετε απλά ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής, αλλά απολαμβάνετε επίσης τη φροντίδα ενός premium partner της Schüco ακόμα και μετά την αγορά σας.

Η ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. σας παρέχει για τα προϊόντα της εγγύηση καλής λειτουργίας για χρονικό διάστημα 24 μηνών. Για οτιδήποτε όμως απρόβλεπτο, έχουμε προβλέψει εμείς!

Η ομάδα των καταρτισμένων τεχνικών του After – Sales Service της ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. είναι στη διάθεσή σας για την παροχή συμβουλών, τη συντήρηση των κουφωμάτων σας ή για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί.

Διασφάλιση Ποιότητας

H επιχείρηση ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 από το 2003

Με την απόκτηση του πιστοποιητικού αυτού, η Διοίκηση της εταιρείας ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. δεσμεύεται και εμπράκτως να εφαρμόζει και να εξελίσσει το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας. Μέσω αυτού επιδιώκει να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, να εξελίσσει συνεχώς τις διαδικασίες της και να ενισχύει τη δυναμική της κουλτούρα, λειτουργώντας με συνέπεια, δυναμική και ήθος.

  Σύμβαση συντήρησης

Σας προτρέπουμε να επωφεληθείτε από το πακέτο παροχής υπηρεσιών της

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε.

Συνάψτε μαζί μας μια σύμβαση συντήρησης με ένα μικρό ετήσιο πάγιο κόστος
Έτσι θα απολαμβάνετε χωρίς καθόλου κόπο τη βέλτιστη ασφάλεια λειτουργίας
και τη διατήρηση της αξίας των στοιχείων του αλουμινίου.

Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίησή της

Οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι.

Όμως ο καθορισμός ενός σπιτιού ονείρου είναι πολύ δύσκολος, γιατί πολλές φορές είμαστε
κάπου ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό. Μια τέτοια κίνηση προϋποθέτει σοβαρή σκέψη και ιδιαίτερη προσοχή,
καθώς τα λάθη δύσκολα διορθώνονται εκ των ύστερων.

Η λύση είναι απλή.

Εμπιστεύεστε τον αρχιτέκτονα που ξέρετε ότι έχει γνώσεις, εμπειρία και πληθώρα ικανοποιημένων πελατών. Γνωρίζετε ότι οι συμβουλές του θα σας βοηθήσουν, θα σας ακούσει προσεκτικά και με τη φαντασία του θα σχεδιάσει τις σκέψεις σας, τα θέλω σας, τις ανάγκες σας, το σπίτι σας.

Τελικά είναι το όνειρό σας για το οποίο μιλάμε και δεν θα το αφήσετε στην τύχη!

Schüco Premium Partner

Η εταιρεία ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. εργάζεται σύμφωνα με τους όρους του Premium Partner Network και είναι εξουσιοδοτημένη να παρουσιάζεται ως Schüco Premium Partner στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου. Η εταιρεία χρησιμοποιεί συστήματα της Schüco και ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της ποιότητάς της. O συνδυασμός των συστημάτων Schüco με την επαγγελματική παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό και την επεξεργασία του συνεργάτη Schüco εγγυάται μοναδική ποιότητα. Η εμπειρία της ικανής μεταλλουργικής επιχείρησης και η πιστοποίησή της ως Premium Partner, σας δίνει τη σιγουριά ότι θα αξιοποιήσετε τα συστήματα Schüco με το βέλτιστο τρόπο. 

Επισκεφτείτε μας. Ο Schüco Premium Partner σας, MANTZARIS, θα χαρεί να σας παρουσιάσει τις αξεπέραστες δυνατότητες των συστημάτων Schüco καθώς και του απαράμιλλου design Schüco.

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οι άνθρωποι της ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση της ιδέας σας, μαζί μας είστε σε καλά χέρια.

Εμείς σας ακούμε.  Μιλήστε μας για το πώς φαντάζεστε τα κουφώματά σας, τη λειτουργία τους, το χρώμα, την αισθητική τους. Σας συμβουλεύουμε. Μελετούμε μαζί τις ανάγκες σας, την καθημερινή σας επαφή με το κούφωμα,  έτσι σας προτείνουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.Σας προσέχουμε. Από την επιμέτρηση έως και την παράδοση όλοι μας είμαστε μια ομάδα που προσέχει τα δικά σας κουφώματα γιατί είναι και δικά μας.Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επιτυχία μας είναι η ικανοποίησή  σας. Δεν αφήνουμε καμία επιθυμία σας  ανεκπλήρωτη.

Συγχαρητήρια κάνατε την καλύτερη επιλογή!