Εγγύηση ποιότητας
Αποκτώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα της ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. δεν επιλέγετε απλά ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής, αλλά απολαμβάνετε επίσης τη φροντίδα ενός premium partner της Schüco και Supreme Alumil Fabricator ακόμα και μετά την αγορά σας.

Η ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. σας παρέχει για τα προϊόντα της εγγύηση καλής λειτουργίας για χρονικό διάστημα 24 μηνών. Για οτιδήποτε όμως απρόβλεπτο, έχουμε προβλέψει εμείς!

Η ομάδα των καταρτισμένων τεχνικών του After – Sales Service της ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. είναι στη διάθεσή σας για την παροχή συμβουλών, τη συντήρηση των κουφωμάτων σας ή για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί.

IMG_4079

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίησή της!

Οι άνθρωποι της ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση της ιδέας σας, μαζί μας είστε σε καλά χέρια.

Εμείς σας ακούμε.  Μιλήστε μας για το πώς φαντάζεστε τα κουφώματά σας, τη λειτουργία τους, το χρώμα, την αισθητική τους. Σας συμβουλεύουμε. Μελετούμε μαζί τις ανάγκες σας, την καθημερινή σας επαφή με το κούφωμα,  έτσι σας προτείνουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.Σας προσέχουμε. Από την επιμέτρηση έως και την παράδοση όλοι μας είμαστε μια ομάδα που προσέχει τα δικά σας κουφώματα γιατί είναι και δικά μας.Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επιτυχία μας είναι η ικανοποίησή  σας. Δεν αφήνουμε καμία επιθυμία σας  ανεκπλήρωτη.

Συγχαρητήρια κάνατε την καλύτερη επιλογή!

people

Διασφάλιση Ποιότητας

H επιχείρηση είναι πιστοποιημένη από το 2003. Οι διαδικασίες πώλησης και παραγωγής της εταιρείας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 : 2015. H Διοίκηση της εταιρείας ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. δεσμεύεται και εμπράκτως να εφαρμόζει και να εξελίσσει το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας. Μέσω αυτού επιδιώκει να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, να εξελίσσει συνεχώς τις διαδικασίες της και να ενισχύει τη δυναμική της κουλτούρα, λειτουργώντας με συνέπεια, δυναμική και ήθος.

ISO9001_GB__RGB
MANTZARIS SA_SERVICE

Συντηρήστε Σωστά τα Κουφώματα σας 
Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο τμήμα service της Μαντζάρης ΑΕ  για μια προγραμματισμένη συντήρηση των κουφωμάτων σας ή για την άμεση επιδιόρθωση μίας απρόβλεπτης βλάβης!

After Sales

schuco01
schueco-product-solutions - Αντιγραφή

Σύμβαση συντήρησης

Σας προτρέπουμε να επωφεληθείτε από το πακέτο παροχής υπηρεσιών της

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε.

Συνάψτε μαζί μας μια σύμβαση συντήρησης με ένα μικρό ετήσιο πάγιο κόστος
Έτσι θα απολαμβάνετε χωρίς καθόλου κόπο τη βέλτιστη ασφάλεια λειτουργίας
και τη διατήρηση της αξίας των στοιχείων του αλουμινίου.