Οι νέες απαιτήσεις διαβίωσης και ζωής απαιτούν έξυπνες και δημιουργικές λύσεις. Η απεριόριστη ευκολία πρόσβασης, η μέγιστη άνεση και η καθαρή σχεδίαση δεν πρέπει να είναι αντίφαση. Η νέα γενιά συρόμενων συστημάτων Schüco ASE 60/80 επιτρέπει σχεδόν κάθε επιλογή ατομικής διαμόρφωσης.

To SCHUCO ASE 60/80 ορίζει νέα πρότυπα

Η Schüco βελτιστοποιεί συστηματικά και συνεχώς υπάρχοντα και καθιερωμένα προϊόντα. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεχιζόμενης ανάπτυξης είναι η νέα σειρά συρόμενων συστημάτων ASE 60/80 (Συρόμενα Στοιχεία Αλουμινίου). Η φιλοσοφία της σειράς αποτέλεσε κορυφαία προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη, όπως και η λεπτομερής βελτιστοποίηση της διαδικασίας κατασκευής. Η Schüco ανοίγει πολλές νέες διαστάσεις με τη νέα σειρά – το σύστημα προφίλ με τις βελτιστοποιημένες ζώνες μόνωσης προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες θερμομονωτικές ιδιότητες σε όλα τα βασικά βάθη, ακόμη και μέχρι το επίπεδο του παθητικού σπιτιού (με βασικό βάθος 80 mm). Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις του συστήματος – μονής, διπλής και τριπλής τροχιάς – βασίζονται σε πολυλειτουργικά προφίλ, τα οποία επιτρέπουν τη βέλτιστη χρήση όμοιων εξαρτημάτων. Το σύστημα εξαρτημάτων, το οποίο είναι επίσης αρθρωτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως συρόμενα όσο και ως εξαρτήματα ανύψωσης και ολίσθησης. Με λίγες εξαιρέσεις, τα στοιχεία είναι πανομοιότυπα και για τα δύο βασικά βάθη. Μια εκτεταμένη ποικιλία μεγεθών, κοντές κατασκευές και λύσεις για το διμεταλλικό αποτέλεσμα συμπληρώνουν την πρωτοποριακή θερμομόνωση, εκπληρώνοντας έτσι αμέτρητες αρχιτεκτονικές επιλογές σχεδίασης.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σχεδίαση στενού ενδιάμεσου γάντζου
Ένα εξαιρετικά λεπτό τμήμα ενδιάμεσου γάντζου μόνο 40 mm είναι επίσης διαθέσιμο για μέγιστη διαφάνεια.

Ευκολία πρόσβασης στο σύστημα
Με το κατώτατο όριο σχεδίασης Γραμμής Σχεδίασης, είναι εξαιρετικά απλό να δημιουργηθεί μια σύνδεση εύκολης πρόσβασης από μέσα προς τα έξω.

Μειωμένες όψεις
Τα μειωμένα πλάτη προσόψεων των πλαισίων εξαερισμού εξασφαλίζουν ακόμα πιο λεπτή εμφάνιση.

Πλήρες κάλυψη των εξαρτημάτων
Τα εξαρτήματα είναι κρυμμένα στο άνοιγμα μέσω ενός πίνακα, επιτυγχάνοντας μια λιτή σχεδίασης.

Ευέλικτες επιλογές κλειδώματος
Για έναν ιδιαίτερα σχεδιασμό, οι πείροι των μπουλονιών μπορούν να στερεωθούν στο πλαίσιο εξαερισμού αντί του εξωτερικού πλαισίου.

Schüco SmartStop / SmartClose
Οι ενσωματωμένες μονάδες SmartStop και SmartClose υποστηρίζει τη διαδικασία κλεισίματος.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Το σύστημα Schüco ASE 60/80 έχει τιμηθεί με το Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης 2020, το Βραβείο Red Dot 2019 και το Βραβείο Design iF 2019.

SCHÜCO ASE 60/80 – Παρουσίασης Προϊόντος

Απολαύστε τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και την τέλεια ευκολία στη λειτουργία του κινούμενου προϊόντος

ΜΗΧΑΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

Εκτός από τον πλήρως ενσωματωμένο σχεδιασμό τους, οι μονάδες ενεργοποίησης TipTronic προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών χάρη στους τύπους ανοίγματος μονής, διπλής και τριπλής διαδρομής. Το σύστημα αρθρωτών εξαρτημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως συρόμενα όσο και ως εξαρτήματα ανύψωσης και ολίσθησης. Το φύλλο με διαστάσεις έως 3,5 x 3,2 μέτρα ή 3,2 x 3,5 μέτρα και βάρη φύλλου μέχρι 600 kg μπορούν να κινηθούν μέχρι και 18 μέτρα.

Οι μονάδες μπορούν να ελεγχθούν με διάφορους τρόπους μέσω διακόπτων λειτουργίας στον εξαεριστήρα, σε διακόπτες τοποθετημένους στον τοίχο, στην εφαρμογή Schüco ή μέσω σύνδεσης στο σύστημα αυτοματισμού σπιτιού. Τα εξαρτήματα ελέγχου Schüco από το σύστημα Schüco Building Skin Control μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία της μονάδας ακόμη και χωρίς ένα smartphone ή διακόπτη, χρησιμοποιώντας απλά φωνητικές εντολές.
Οι ολοκληρωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως η ενσωματωμένη προστασία λογισμικού, οι ταινίες αισθητήρων και η δυνατότητα χρήσης αισθητήρων ασφαλείας εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία σε όλα τα σενάρια εγκατάστασης.