Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ PANORAMA DESIGN

Η δημιουργία ξεχωριστών χώρων διαβίωσης και η πραγματοποίηση των ονείρων δημιουργεί νέες προκλήσεις για τους σημερινούς αρχιτέκτονες και τους πελάτες. Απαιτείται μια συμβίωση σχεδιασμού, άνεσης και λειτουργίας. Το νέο πανοραμικό σύστημα ολίσθησης Schüco ASE 67 PD έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί κάθε απαίτηση όσον αφορά τη λειτουργία, την άνεση και την αισθητική.
Το όριο στάθμης εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, ενώ το εξωτερικό πλαίσιο μπορεί να ενσωματωθεί απόλυτα στους τοίχους του κτιρίου. Σε συνδυασμό με τα στενά προφίλ, επιτρέπει στους χώρους να πλημμυρίζουν με φως για μέγιστη διαφάνεια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ένα κατώφλι επιπέδου εξασφαλίζει ευκολία πρόσβασης, ενώ το εξωτερικό πλαίσιο μπορεί να ενσωματωθεί στους τοίχους του κτιρίου. Αυτό, μαζί με τα στενά προφίλ, εγγυάται μέγιστη διαφάνεια. Ο καθαριστικός σχεδιασμός σημαίνει ότι το σύστημα δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και η εμφάνιση και η αίσθηση του έχουν και τη συνήθη ποιότητα Schüco.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΗΣΕΩΝ
Το νέο, υψηλής ποιότητας πανοραμικό σύστημα ολίσθησης Schüco ASE 67 PD έχει δομοστοιχειωτό σχεδιασμό. Διάφοροι τύποι εξαερισμού μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με δύο διαφορετικούς τύπους εξωτερικών πλαισίων. Στην ευρεία έκδοση 90 mm, ολόκληρο το άνοιγμα εισάγεται στο εξωτερικό πλαίσιο. Η στενή έκδοση των 57 mm απαιτούσε μικρότερο χώρο και συνεπώς είναι ιδανική για έργα ανακαίνισης.

Τόσο τα στενά προφίλ όσο και η εισαγωγή του προφίλ εξαερισμού στο εξωτερικό πλαίσιο αυξάνουν την αναλογία της περιοχής παραθύρου. Αυτό επιτρέπει περισσότερο φυσικό φως στο δωμάτιο, το οποίο όχι μόνο συμβάλλει στη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής ευεξίας του χρήστη, αλλά και εξοικονομεί ενέργεια μακροπρόθεσμα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ
Το αλουμινένιο σύστημα ολίσθησης Schüco ASE 67 PD περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα ασφάλισης πλήρως ενσωματωμένο στο άνοιγμα και διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: ως σημείο κλειδώματος ενσωματωμένο στο τμήμα αλληλομανδαλισμού με ή χωρίς κλειδαριά ή ως κλειδαριά 3 σημείων για το εξωτερικό πλαίσιο που εισάγεται στην πλευρά του εξαερισμού. Ο συνδυασμός αυτών των κλειδαριών παρέχει επιπλέον μια υψηλής ποιότητας ανθεκτική στη διάβρωση μονάδα, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και μέγιστη δυνατή προστασία.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Το σύστημα Schüco ASE 67 PD έχει τιμηθεί με το Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης 2020, το Βραβείο Red Dot 2019 και το Βραβείο Design iF 2019.

SCHÜCO ASE 67 PD Βίντεο Παρουσίασης Προϊόντος

Το σύστημα σχεδιασμού Panorama προσφέρει την ιδανική λύση για όλους τους τύπους κτιρίων και κάθε απαίτηση.

Δείτε και μόνοι σας!