Η Alumil διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συστημάτων για κάγκελα και περιφράξεις που χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό, εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας.

Η Alumil διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συστημάτων για κάγκελα και περιφράξεις που χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό, εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για ιδιωτικές κατοικίες ή εμπορικά κτίρια, όντας κατάλληλα για εφαρμογή σε ποικίλους χώρους και μπαλκόνια. Τα συστήματά της προσφέρουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική του κτιρίου, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΕΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σύστημα Περίφραξης Alumil SMARTIA FC50

Ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης με minimal σχεδιασμό και μεγάλο εύρος επιλογών σε περσίδες και αυλόπορτα, το οποίο προσφέρει απλές λύσεις για κάθε χρήση και αισθητική. Βασικό χαρακτηριστικό είναι οι οριζόντιες περσίδες οι οποίες τοποθετούνται εξωτερικά της κολόνας, στη μία ή και τις δύο πλευρές.

Σύστημα Περίφραξης Alumil SMARTIA FC60

Η σειρά SMARTIA FC60 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης αλουμινίου με τις περσίδες της επιλογής σας (αλουμινίου, Woodalux®) τοποθετημένες εφαπτομενικά στις κολόνες, και συνήθως από την εξωτερική πλευρά. Προσφέρει ένα συνεχές, γραμμικό αποτέλεσμα, και συνοδεύεται από στιβαρές και λειτουργικές λύσεις μονόφυλλης, δίφυλλης και συρόμενης αυλόπορτας.

• Minimal σχεδιασμός με ευθείες γραμμές, μη εμφανή σημεία σύνδεσης
• Ποικιλία λύσεων και σχεδιαστικών προτάσεων
• Δυνατότητα συνδυασμών αλουμινίου με Woodalux®
• Δυνατότητα κατασκευών μεγάλων διαστάσεων

Σύστημα Περίφραξης Alumil SMARTIA FC80

Η σειρά SMARTIA FC80 αποτελεί ένα προηγμένο και πολυμορφικό σύστημα περίφραξης με μεγάλη ποικιλία από περσίδες αλουμινίου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία (συνθετική ξυλεία, λαμαρίνες, γυαλί, inox), τοποθετημένα ένθετα, μεταξύ των κολόνων. 

Ταυτόχρονα, προσφέρει πληθώρα λύσεων και εφαρμογών με υψηλά επίπεδα καινοτομίας, για αυτό και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για αρχιτέκτονες και ιδιώτες, το οποίο μπορεί να καλύψει το σύνολο των τεχνικών και αισθητικών αναγκών ενός έργου.

• Κορυφαία στιβαρότητα και δυνατότητα για πολύ μεγάλες διαστάσεις (3.0m πλάτος φύλλου)
• Δυνατότητα κατασκευής κλειστών επιφανειών χωρίς προβλήματα ανεμοπίεσης (2.0m ύψος φράχτη)
• Απεριόριστες διακοσμητικές & τεχνικές λύσεις, και αντίστοιχα περιθώρια εξατομίκευσης

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας