Τα συστήματα σκίασης της Schüco μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και σε ξενοδοχειακές ή εμπορικές εγκαταστάσεις, επιτρέποντας την τέλεια ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον.

Τα συστήματα σκίασης της Schüco μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και σε ξενοδοχειακές ή εμπορικές εγκαταστάσεις, επιτρέποντας την τέλεια ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον. Η σειρά των συστημάτων σκίασής μας προσφέρει όχι μόνο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χάρη στην μειωμένη απαιτούμενη ενέργεια για κλιματισμό του χώρου.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΕΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σκίαστρα Schüco ALB

Ενεργές μεγάλες λεπίδες περσίδας με κρυφή κίνηση ως ευέλικτο σύστημα σκίασης

Η μετάδοση κίνησης και η μηχανική του συστήματος σκίασης Schüco ALB (Aluminium Louvre Blade) προστατεύονται και κρύβονται σχεδόν πλήρως όταν τοποθετούνται στο προφίλ του δίσκου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στις κοίλες λεπίδες της περσίδας να περιστρέφονται 360°. Τα ελεγμένα εξαρτήματα του συστήματος Schüco διασφαλίζουν την ασφαλή και εύκολη προσάρτηση στις προσόψεις και τις υπάρχουσες υποδομές Schüco. Οι ενεργές μεγάλες λεπίδες της περσίδας δεν επηρεάζονται από τον άνεμο κατά τη χρήση και μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα. Οι λεπίδες της περσίδας εγκαθίστανται και αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας πλαστικές επενδύσεις χαμηλής συντήρησης στο στέλεχος κίνησης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας