Υαλοπετάσματα Schüco

Σήμερα, η σύγχρονη, βιώσιμη αρχιτεκτονική είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση μέσω των καλύτερων δυνατών τιμών U

Σήμερα, η σύγχρονη, βιώσιμη αρχιτεκτονική είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση μέσω των καλύτερων δυνατών τιμών U. Τα σύγχρονα συστήματα προσόψεων από αλουμίνιο διαθέτουν επίσης λεπτή εμφάνιση, σχεδιασμό υψηλής ποιότητας και τέλεια ενσωμάτωση λειτουργικών μονάδων σε συνδυασμό με βέλτιστη απόδοση.

Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές της Schüco αναπτύσσουν καινοτόμα σχέδια, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν δοκιμασμένα, αξιόπιστα συστήματα καθώς και μοναδικές λύσεις προσαρμοσμένες σε μεμονωμένα έργα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΕΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Υαλοπετάσματα Schüco FWS 50

Ισχυρή πρόσοψη κολώνα-τραβέρσα με πλάτος όψης 50 mm – η βάση για ένα ευρύ φάσμα λύσεων

Το Schüco σύστημα υαλοπετάσματος FWS 50 πείθει ως βασικό σύστημα για προσόψεις και αίθρια με υψηλή ευελιξία και ελκυστικές επιλογές σχεδίασης – συμπεριλαμβανομένων των βελτιστοποιημένων διαδικασιών κατασκευής και συναρμολόγησης. Χάρη σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων, μπορούν να εφαρμοστούν λύσεις για μεγάλες απαιτήσεις και εφαρμογές.

• Προστασία ενσωματωμένης διατομής στηθαίου για στοιχεία ανοίγματος υψηλού ορόφου και χαμηλά στηθαία εξασφαλίζουν μειωμένη και αρμονική εμφάνιση πρόσοψης
• Μεγάλη επιλογή σε πλάκες πίεσης και καπάκια, διαθέσιμα και σε ανοξείδωτο ατσάλι, για μεγάλες σχεδιαστικές απαιτήσεις
• Ενσωμάτωση με περισσότερες παραλλαγές ένθετων στοιχείων συστημάτων για Schüco παράθυρα-, θύρες- και συρόμενα

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας